Een zoekopdracht bij LeaseTrader plaatsen

Vindt u op dit moment bij LeaseTrader niet de auto die u zoekt? Geen probleem. Dagelijks worden er bij LeaseTrader nieuwe auto's geplaatst. We bieden diverse mogelijkheden om op de hoogte te blijven van het aanbod van nieuwe leaseauto's.

Voor het maken van een zoekopdracht is het wel eerst nodig dat u een account aanmaakt zodat wij weten waar wij de gegevens naar toe moeten sturen en wij uw opdrachten en instellingen kunnen bewaren.


Ga voor het maken van een zoekopdracht als volgt te werk:

  • Log in met uw inloggegevens
  • Voer een zoekodracht uit via 'zoek een auto'. U ziet nu in het zoekscherm de tekst staan 'bewaar zoekopdracht'. Klik hierop.
  • Geef uw zoekopdracht een naam. Bijvoorbeeld 'Audi' als uw zoekopdracht Alle Audi's betreft of 'auto's onder de 700' als u een zoekopdracht maakt voor alle auto's onder de € 700,00 per maand.

Vervolgens kunt u de de instellingen van de zoekopdracht bewerken. Standaard staat ingesteld dat u per e-mail geinformeerd wordt als er een auto beschikbaar komt die aan uw zoekprofiel voldoet. Daarnaast is er een RSS feed beschikbaar als u via RSS de resultaten van uw zoekopdracht wilt volgen. U kunt altijd achteraf de instellingen van uw zoekopdracht(en) bewerken door in te loggen en onder 'profiel' in het menu links op 'mijn zoekprofielen' te klikken.