Een leaseauto aanbieden

 

 

Onze doelstelling is om leasen een stuk flexibeler te maken. Elk bedrijf heeft wel eens met het probleem te maken: een stilstaande leaseauto. Een flinke kostenpost. Terug naar de leasemaatschappij betekent bijna altijd een heel forse boete betalen. Soms lukt het dat een vertrekkende werknemer de auto met contract meeneemt naar de nieuwe werkgever. In de meeste gevallen lukt dat niet. Via LeaseTrader vindt u de partij die uw contract wil overnemen.

 

De eerste stap is de gegevens van uw leasecontract in te voeren in de database van LeaseTrader. U wordt d.m.v. een eenvoudig stappenproces naar de gegevens van de auto gevraagd. Ook vragen we naar uw bedrijfsgegevens en contact-informatie. Het invullen van een e-mailadres is noodzakelijk. Uw bedrijfs- en contactgegevens worden niet op de site vermeld! (zie ook onze privacy-policy). Vanaf een bedrag van slechts € 125,00 wordt na betaling uw auto opgenomen in de database van LeaseTrader en is deze voor potentiële overnamekandidaten op de site te vinden.


Als een overname kandidaat geïnteresseerd is in uw auto kan hij via de website rechtstreeks contact met u opnemen. Wij zorgen ervoor dat de contactgegevens van de kandidaat via e-mail bij u aangeleverd worden. Hierna kunt u rechtstreeks contact opnemen met de kandidaat en de verdere overdracht bespreken. Als de kandidaat de auto daadwerkelijk wil overnemen neemt u contact op met de leasemaatschappij. Beide partijen leveren de noodzakelijk documenten aan de leasemaatschappij en deze zorgt voor de verdere afwikkeling. De nieuwe kandidaat zal natuurlijk eerst door de leasemaatschappij geaccepteerd dienen te worden. Sommige leasemaatschappijen rekenen administratiekosten voor een overname. Over het algemeen betaalt de overnamekandidaat deze kosten.

Wilt u als MKB'er of wagenparkbeheerder weten wat de kansen zijn voor uw stilstaande leaseauto? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang een vrijblijvend plaatsingsadvies. Of ga direct naar Leaseauto plaatsen.