Klantenreacties

Terberg Leasing levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van leaseproducten en -diensten aan de Nederlandse zakelijke markt en overheid met betrekking tot mobiliteit. Klik hier voor de reactie van Remco Bohms, accountmanager Terberg Leasing B.V.
De Chrysler Jeep en Dodge dealer die u alle vormen van lease kan aanbieden. Klik hier voor de reactie van Paul de Vries, eigenaar/directeur Eric Selles Apeldoorn.
Blankier Shortlease is specialist op het gebied van (tijdelijke) lease contracten. Per direct hebben ze een passende auto en leveren door heel Nederland de auto's af. Klik hier voor de reactie van Robert Blankert, mede eigenaar Blankier Shortlease.
Van Mossel Leasing is sinds 1994 een dealer-leasemaatschappij welke zich in de laatste jaren heeft weten te onderscheiden door persoonlijk contact. Door dit persoonlijke contact is Van Mossel Leasing een van de grootste zelfstandige dealer-leasemaatschappijen van Nederland. Klik hier voor de reactie van Remco Meulensteen, leaseadviseur Van Mossel Leasing B.V.
BCS is een onafhankelijk adviesburo voor wagenparkbeheer. Klik hier voor de reactie van Peter Ypma, eigenaar BCS.
AutoDisk is sinds 1991 actief op de markt van automotive software en autogegevens. Klik hier voor de reactie van Marc van der Aart.