LeasecarXchange

Adres / Postbus:Delftechpark 11
Postcode:2628 XJ
Plaats:Delft
Internet:
Telefoon:085 2733 556

Maak kennis met LeasecarXchange:

Wat doet LeasecarXchange?

Met LeasecarXchange rijdt u snel èn voordelig in uw nieuwe leaseauto. Het leasen van een auto is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Of het nu gaat om de overname van een leaseauto, financial lease, operational lease, shortlease of prive lease. Of het nu gaat om personenwagens, lichte bedrijfswagens; van Alfa Romeo tot Volvo! Wij helpen u van A tot Z, zodat u onbezorgd van A naar B kunt. En dat tegen de voorwaarden die voor uw situatie het meest gunstig zijn. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

Waarom LeasecarXchange?

Mobiliteit is onze specialiteit. LeasecarXchange is automerk- en leasemaatschappij onafhankelijk. LeasecarXchange biedt een uniek platform, waarbij ondernemers, werkgevers en berijders de gelegenheid wordt geboden overtallige leaseauto’s ter overname aan te bieden. Hiermee kan u al gauw enkele duizenden euro’s worden bespaard!
Met ruim 10 jaar lease-ervaring helpen wij werkgevers, startende ondernemers, ZZP’ers, maar ook bedrijven met grotere wagenparken aan passende mobiliteit. Met als resultaat: minder kosten en meer flexibiliteit.

Over LeasecarXchange

LeasecarXchange is sinds 2003 online actief en mag zich door de jarenlange ervaring in het bemiddelen van (lopende) leasecontracten toonaangevend noemen in de branche. Wat LeasecarXchange onderscheidt is het brede aanbod aan leaseproducten en relevante expertise op het gebied van autolease. Wij zorgen ervoor dat u juist geïnformeerd wordt en gaan actief voor u aan de slag. Door korte lijnen binnen de organisatie verloopt de communicatie efficiënt en snel en bent u verzekerd van deskundig advies.