LeaseParcours.nl

Adres / Postbus:Postbus 46
Postcode:9500 AA
Plaats:Stadskanaal
Internet:
Telefoon:020-8202109

Maak kennis met LeaseParcours.nl:

LeaseParcours werkt alleen met autodealers die service garanderen. "Wij regelen alles voor de klant en de dealer. Geen van beide partijen mag tijdens het verkoopproces en de periode erna voor onaangename verrassingen worden gesteld. Helder en transparant werken, daar zijn we heel strikt in."

Enkele voordelen van Financial Lease via Leaseparcours:
- In veel gevallen zonder jaarcijfers akkoord!....
- ..... ook voor starters!!
- U behoudt uw volledige liquiditeit.
- Activering op de balans.
- U verrekent de btw.
- U schrijft zelf op het object af.
- Financial Lease al vanaf 6,99%!!

Bent u starter? (Bestaansduur tot 36 maanden) Dan bent u aan het juiste adres. Wij kunnen starters een uitstekend leasecontract aanbieden. Zo kunt u in de beginfase van uw onderneming uw liquiditeit inzetten waar u het meeste rendement genegeerd.

Financial Lease:
De aanschafprijs (exclusief btw) van een auto naar keuze - nieuw of gebruikt - wordt ondergebracht in een contract met vaste looptijd en rente en een (eventueel) vooraf overeengekomen slottermijn. De auto wordt geactiveerd op de balans van uw onderneming en u betaalt de btw en eventuele aanbetaling aan. U verrekent deze btw met de omzetbelasting. Kunt u de btw niet verrekenen, dan kunt u de btw laten meefinancieren. 

U draagt zelf zorg voor motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast is het mogelijk de auto via ons goed te laten verzekeren.

SALE AND LEASEBACK?!:
Als u zakelijk auto's heeft aangeschaft kan LeaseParcours deze van u kopen tegen de marktwaarde en voor hetzelfde bedrag weer aan u verkopen door middel van een lease constructie.

Uw voordeel is het creŽren van een kapitaalinjectie en daarmee kunt u direct meer rendement behalen door te investeren in uw eigen activiteiten.

Voordelen sale & leaseback:

- Ideale vorm wanneer u onverhoopt liquide middelen wilt genereren

Full operational lease:

Full Operational Lease is de meest complete leasevorm in de zakelijk markt, ook wel "traditionele lease" genoemd. U heeft de beschikking over een nieuwe auto naar keuze. U hoeft zelf geen eigen middelen te investeren en rompslomp als beheer of administratie geeft u aan ons uit handen.

Operational Lease is te vergelijken met huur, waarbij het aantal maanden en af te leggen kilometers van tevoren is afgesproken. De in maandbedragen zijn afschrijving, rente, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en eventuele reparaties ondergebracht.

Bij Full Operational Lease is de auto eigendom van LeaseParcours. Wanneer de van tevoren afgesproken looptijd is bereikt, levert u de auto weer bij de dichtstbijzijnde afleverpunt in. De auto staat niet op uw balans, maar op de balans van LeaseParcours. Met Full Operational Lease via LeaseParcours bieden we u de oplossing voor zorgeloos rijplezier, zonder administratieve rompslomp.

Voordelen full operational lease:

- U investeert niet in een auto
- Geen onnodige administratie
- Alles inclusief, zelfs brandstof
- Wij blijven uw aanspreekpunt

Met LeaseParcours als financiŽle partner bent u verzekerd van goed advies gericht op zekerheid die past bij uw wensen en behoeften als ondernemer. 

Gaat u naar onze website en bereken zelf uw maandtermijn voor deze of ťťn van de andere auto's die wij aanbieden!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beÔnvloeden. Alle genoemde prijzen op onze advertenties zijn gebaseerd op zakelijke lease exclusief btw. Alle voorstellen zijn onder voorbehoud van acceptatie.