Supershortlease & Rebellease

Adres / Postbus:Lijnbaan 12
Postcode:2352 CK
Plaats:Leiderdorp
Internet:
Telefoon:088-9960100

Maak kennis met Supershortlease & Rebellease:

Bij Supershortlease houden we van maatwerk.

Dat geldt voor onze flexibele leasecontracten, voor de onafhankelijke keuze van auto’s en voor de mensen die er werken.

Supershortlease staat voor korte communicatielijnen; je krijgt direct jouw contactpersoon aan de lijn. Iemand met kennis van zaken en kennis van jouw situatie. Daarnaast houd je zelf grip op het wagenpark. Via telematica kun je als beheerder alle informatie uit een auto lezen die je wilt. Handig voor de kilometerregistratie. En indien je wilt weten waar jouw bestuurders zich bevinden. Grip op de situatie betekent grip op je kosten.

Als klant heb je het volledig voor het zeggen! Dat maakt Supershortlease toonaangevend in Nederland.

Nu ook van start als Rebel Lease

We zijn een kleine, onafhankelijke autoleasemaatschappij. Een ambitieuze club die zich durft te onderscheiden in de leasewereld.

Enerzijds hebben tevreden klanten van Supershortlease nu de mogelijkheid om hun shortleasecontract om te zetten in een leasecontract. Anderzijds vinden ook nieuwe klanten hun weg naar onze flexibele oplossingen voor de wat langere termijn. Met opvallend scherpe tarieven, zeker gezien de mate van service en het grote meedenkend vermogen van Rebel Lease.

Duidelijkheid verschaffen is onze grote kracht.

Uit onze marktervaring blijkt dat bij autolease maar liefst 70% van de gemaakte kosten afwijkt ten opzichte van de originele contracten. Rebel Lease rekent vooraf uit waar je aan het eind van de rit aan toe bent. Zodat je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan. Tegelijkertijd blijven we altijd flexibel. Dus mocht er iets gebeuren waardoor de situatie verandert - om welke reden dan ook - dan gaan we samen een goede oplossing zoeken. Ook al past hij niet binnen de gebruikelijke kaders. Dat doen we graag voor je, want daar worden we blij van. Rebel Lease regelt het.

Voor meer informatie of een offerte, belt of mailt u gerust met ons

088-9960100 (Supershortlease) of 088-9960101 (Rebel Lease)
info@supershortlease.nl of info@rebellease.nl

- WWW.SUPERSHORTLEASE.NL
- WWW.REBELLEASE.NL

Supershortlease en RebelLease zijn beide onderdeel van Huurmij Mobiliteit.

Alle auto's van Supershortlease & Rebellease - 15 autos:
Ga naar de website van Supershortlease & Rebellease