5 foto's
Terug Operational lease

Ford Focus 1.0 Ecoboost Trend Business Edition 5d

€ 429,00

/mnd

  • Benzine
  • 20.000 /jr
  • 48 mnd
Reageer op deze auto

Nieuw model Focus!

De nieuwe Focus!
Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte. Dat is het nieuwe model Ford Focus. Het interieur is fraai vormgegeven en van alle gemakken voorzien. Deze auto beschikt over onder andere airco, navigatie en komt met een metallic lak naar keuze. U kunt zelf de gewenste velgen kiezen, de velgen op de foto zijn optioneel.

Neem contact op voor meer informatie, alle looptijden en kilometrages mogelijk.

Kilometerstand
1

Transmissie
Handgeschakeld

Brandstof
Benzine

Bouwjaar
2018

Looptijd contract
48 mnd

Beschikbaar
1 oktober 2018

Einddatum
1 oktober 2022

Maandbedrag
€ 429,00

Fiscale waarde
€ 24.615,00

Bijtelling
22%

Zuinigheidslabel
B

Kilometers per jaar
20.000

Prijs per extra km
€ 0,08

Resterend aantal km
80.000

Slotsom
€ 0,00

Aanbetaling
€ 0,00

16' lm velgen

Airconditioning

Audio met touchscreen

Cruise control

Getint glas

Lederen Multi-functie stuurwiel

Metallic lak

Navigatie

Deze auto wordt aangeboden door:

LeaseLinq
Postbus 161
3840 AD Harderwijk
0341 76 00 88
Bezoek website

Onafhankelijk voor MKB en ZZP

LeaseLinq is dé onafhankelijke intermediair in autoleasing die zich speciaal richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). U krijgt bij ons de aandacht die u verdient. En wij geven eerlijk en transparant advies. Want als onafhankelijke intermediair zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. Dit betekent dat u wij u altijd de leaseauto en het leasecontract adviseren die het best passen bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden.

Wij zijn specialist in full operational lease en shortlease. Van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.

Met persoonlijke service en advisering

Onze kracht? De persoonlijke benadering. Hebt u een bedrijf met 15 man personeel? Of bent u een ZZP’er? U kunt vertrouwen op onze betrokkenheid. Op onze deskundigheid. En op onze snelheid van werken. Zonder hoogdravend vakjargon. Maar mét de absolute gedrevenheid om voor iedere individuele klant de beste lease-oplossing te realiseren. En dat kan alleen als we elkaar kennen.

We doen het graag ánders

LeaseLinq is in 2011 opgericht door drie professionals in autoleasing: Henk van Zanten, Jochem van der Horst en Koen Versteeg. Wij wilden het graag anders doen voor MKB-ondernemers en ZZP’ers. Persoonlijker. En met nadruk op eerlijk advies en een hoge servicegraad. Want juist ‘kleinere’ ondernemers hebben behoefte aan persoonlijke advisering. Immers, leasing is best ingewikkeld.

Als klant van LeaseLinq kunt u rekenen op:

Persoonlijke aandacht
Het is onze ervaring dat persoonlijke aandacht en service dé basis is voor een goede kwaliteit van dienstverlening. Wij luisteren naar u. Zodat we uw eisen, wensen en mogelijkheden goed doorgronden. We zijn er voor ú. Samen selecteren we de juiste auto en het best passende leasecontract.

De zekerheid van onafhankelijk advies
Bij ons bent u verzekerd van onafhankelijk advies. Maar dan ook écht. Wij vragen standaard een offerte op bij meerdere leasemaatschappijen. En vertellen u alles over de grote én de kleine lettertjes. Eerlijk en open. Het resultaat: de beste lease-oplossing voor uw situatie.

Het gemak van full operational lease
Bijtelling, brandstofomslagpunt, btw voor privégebruik … een auto leasen is best ingewikkeld. Wij maken het u graag gemakkelijk. Met eerlijk advies in heldere taal, zonder onnodig vakjargon. En met het zorgeloze gemak van full operational lease en shortlease.

Meer weten?
Ontdek ons ruime aanbod nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.

Bekijk alle advertenties van deze aanbieder