Terug

15 mei 2020

Eenvoudige tanken met de Ease2pay tank-app voor leaserijders

Leaserijders zitten over het algemeen veel achter het stuur en zijn daarom ook vaak te vinden bij tankstations. Met het tanken zelf ben je al even bezig, maar betalen met je tankpas neemt vaak ook enige tijd in beslag. Zo moet je nogal wat onthouden voordat je gaat betalen. Denk aan de kilometerstand, je pincode en het pompnummer… En daarbij moet je ook achteraan in de rij aansluiten. Dat moet eenvoudiger én vooral ook sneller kunnen, dachten ze bij Ease2pay. Zo ontstond het concept voor de Ease2pay-app. De app maakt het mogelijk om vanuit je auto te betalen, je hebt daarom geen pasje meer nodig. Dat laatste is zeker in tijden van corona extra prettig.

Tanken met de Ease2pay-app

Zoals eerder aangegeven maakt de Ease2pay-app een eind aan het gebruik van de tankpas. Je hoeft nooit meer naar de kassa van het tankstation om te betalen. Ook hoef je de kilometerstand van je auto, je pincode en het pompnummer te onthouden meer te onthouden. 

Na aankomst bij het tankstation herkent de app je locatie. Vervolgens kies je in de app het pompnummer, vul je de kilometerstand in (die je gewoon kunt aflezen) en betaal je direct. Eenvoudiger kan niet, toch? Een bijkomend voordeel is dat je de auto niet uit hoeft om te betalen. Dit is in tijden van corona erg fijn, omdat je de toetsen van het pinapparaat niet hoeft aan te raken.

Pluspunten van de Ease2pay-app

Er zijn een aantal pluspunten die de Ease2pay-app te bieden heeft. De belangrijkste zetten we hieronder voor je op een rij:

  • Meteen tanken: na ontvangst van je nieuwe leaseauto is het altijd nog even geduldig wachten tot de tankpas binnen is. De Ease2pay-app zet je meteen op je telefoon. Even downloaden, installeren en je bent klaar om te tanken.
  • Tijdsbesparing: je hoeft nooit meer in de rij voor de kassa of teruglopen naar je auto omdat je de kilometerstand was vergeten te controleren. 
  • Coranaproof: de Ease2pay-app is ideaal voor gebruik binnen ‘het nieuwe normaal’. Je hoeft geen druk tankstation meer in of een pinautomaat aan te raken.
  • Nooit meer je tankpas kwijt of pincode vergeten: hoe vaak heb jij je portemonnee met tankpas per ongeluk thuis laten liggen?