Scherpe Lease Deal

Noordbaan 804
2841 MG Moordrecht
0850043965
[email protected]
Bezoek website

Scherpe Lease Deal is een jonge organisatie waarbij prijs en kwaliteit centraal staan. Mede omdat wij geen luxe buitendienst, dure contracten of enorme kantoorpanden hebben, kunnen wij ondernemend Nederland hele scherpe tarieven aanbieden. 

Scherpe Lease Deal levert uitsluitend Financial Lease en Operational lease constructies aan ondernemend Nederland. Elke auto die in Nederland te koop staat, of in Nederland geleverd wordt kan zakelijk gefinancierd worden via Scherpe Lease Deal. Zo is het aanbod enorm en kun je gegarandeerd je droomauto leasen.

Het bedrijf is opgericht in maart 2020 en is op basis van de scherpe prijsstrategie een opvallende speler binnen de branche. Ons doel is om ondernemend Nederland op een eerlijke wijze kennis te laten maken met het financieren of leasen van een auto. Het moet financieel aantrekkelijk zijn, maar ook zeker blijven!  

Zeker willen weten dat je niet te veel betaald voor je nieuwe lease auto? Wij (her)calculeren vrijblijvend je offertes om jou zo het meest scherpe voorstel te garanderen!