Dealerleasing

Emopad 29
5663 PA Geldrop
085 0130 834
[email protected]dealerleasing.nl
Bezoek website

Dealerleasing.nl is een automotive product dat zich in 2 belangrijke zaken onderscheidt van de gevestigde leasemaatschappijen:

1. De variabele periode van opzeggen, namelijk per maand. Na de eerste vaste periode van minimaal 1 maand zijn alle leasecontracten per maand opzegbaar. U zit dus geen 36, 48, of zelfs 60 maanden vast aan het leasecontract.

2. De prijs: doordat Dealerleasing.nl de meeste zaken in eigen beheer houdt, zijn de maandelijkse kosten tot 20% lager dan bij traditionele leasemaatschappijen.

Dealerleasing.nl is de oplossing voor kortlopende (vanaf 1 maand) leaseperioden en ideaal voor:
Medewerkers die projectmatig werken, bedrijven die geen langdurige leasecontracten af wensen te sluiten, medewerkers die (nog) geen vast dienstverband hebben.

Ook voor startende ondernemers bieden wij volop mogelijkheden

Alle personenwagens worden afgeleverd inclusief verzekering, onderhoudsbeurt, houderschapsbelasting, afschrijving en reparaties.
Bij onderhoud, reparatie en schade krijgt u direct vervangend vervoer, tevens beschikken wij over een gratis haal- en brengservice.

Dealerleasing.nl combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.