De bedrijfswagenadviseurs

Deventerweg 2 A
3843GD Harderwijk
0341741401
Bezoek website

Als onafhankelijk adviseur helpen wij jou de juiste keuze te maken voor een bedrijfswagen. Met onze ervaring in verkoop en lease van bedrijfswagens vinden wij altijd de beste keuze. Je kunt bij ons terecht (www.debedrijfswagenadviseurs.nl) voor één auto en ook voor een volledig wagenpark.

Na een korte inventarisatie per e-mail of telefoon kunnen we jou de best passende oplossing aanbieden. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor en wij komen ook graag naar jou toe. Een nieuwe bestelwagen of een bus van een jaar oud? We houden rekening met de gewenste levertijd en kunnen werken met de voorraad van alle importeurs. Voor jou maken we het vergelijk tussen meerdere merken. We zijn op de hoogte van alle lopende acties en hebben regelmatig een special deal tot onze beschikking. Een aantal van deze aanbiedingen is te vinden op Leasetrader.nl.

Vervolgens vergelijken we ons voorstel bij de door ons geselecteerde leasemaatschappijen. Zo weet je zeker dat je echt het beste aanbod krijgt.
Als we gezamenlijk de keuze hebben gemaakt gaan wij de auto voor jou bestellen. De keuze voor een leverancier is altijd vrij, een dealer om de hoek of één van onze geselecteerde partners. Wij houden contact met de dealer en het inbouwstation voor eventuele bedrijfswageninrichting, blackbox en autobelettering.

Je kunt de auto zelf ophalen maar ook op jouw bedrijf laten bezorgen.
Het is onze zorg is om gezamenlijk de juiste configuratie te bestellen, dat de levering tijdig is en dat de bedrijfsauto volledig gebruiksklaar geleverd wordt. Zodat jij op de dag van levering direct bij jouw klanten als beste uit de bus komt.

Wij zien jou graag op www.debedrijfswagenadviseurs.nl.