Tips bij het plaatsen van uw leaseauto

Het is natuurlijk van belang dat u uw auto zo gunstig mogelijk positioneert. U wilt uiteindelijk zo snel mogelijk van de auto af. Een paar tips om een optimaal resultaat te realiseren:

Wees zo volledig mogelijk
Iemand die zelf een leaseauto mag uitzoeken bij LeaseTrader zal zoveel mogelijk willen weten over de auto. Iemand met een caravan zal het belangrijk vinden of er b.v. een trekhaak onder zit. Een ander zoekt een specifiek soort bekleding, en weer een ander zal willen weten of er in de auto gerookt is. Alle informatie die over de auto beschikbaar is kan van belang zijn. Bekijk ook de postings die al op de website staan om een goede indruk te krijgen.

Gebruik goede foto's
Probeer altijd goede foto's van de auto te maken. De respons op auto's met een afbeelding is hoger als de respons op auto's zonder afbeelding. Een 'echte' foto verhoogt het gevoel dat iemand krijgt bij een auto die hij bekijkt. Als u nog geen foto heeft kunt u deze altijd achteraf toevoegen.

Overweeg een bonus
Het aanbieden van een overnamebonus trekt altijd extra aandacht. Vraag u af wat iemand kan bewegen om uw auto over te nemen. Is de auto relatief gunstig geprijsd en is de restlooptijd niet zo lang meer (minder dan 24 maanden) dan kunt u overwegen de auto eerst zonder bonus aan te bieden. U kunt altijd op een later moment alsnog een bonus in het vooruitzicht te stellen.

Vraag advies
Wij hebben bij LeaseTrader inmiddels een goed beeld van de slagingskansen van uw auto. Wij kunnen u adviseren m.b.t. tot het soort plaatsing en een eventueel aan te bieden overnamebonus.  Bel T:023-5406083 of vul het contact formulier in en ontvang een vrijblijvend advies of ga direct naar Leaseauto plaatsen voor het aanbieden van uw leaseauto.


                                                        Leaseauto plaatsen »