Leaseauto overnemen

Als u op zoek bent naar een korte termijn lease bent u bij LeaseTrader aan het juiste adres! De eerste stap in het overnemen van een contract is de juiste auto met de daarbij behorende voorwaarden te vinden. Zie hiervoor onze lijst met aangeboden auto's voor de juiste auto met het juiste maandbedrag. (NB:vaak is een leasemaatschappij ook bereid om kleine aanpassingen in een contract te doen bij een overname!).

Als u op de gevonden auto klikt krijgt u een pagina met gedetailleerde gegevens van de auto. Via deze pagina kan je reageren naar de aanbieder. Je kan hem of haar je contactgegevens sturen, waarna de aanbieder contact met je kan opnemen. Je kan dan je verdere vragen stellen en eventueel een afspraak maken om de auto te bekijken. Samen met de aanbieder neem je dan contact op met de leasemaatschappij. Deze zal van je de nodige gegevens vragen en als zij je accepteren als klant kan de administratieve overdracht geregeld worden. Feitelijk is deze procedure nauwelijks anders dan wanneer je een nieuwe auto bij een maatschappij gaat leasen.

Mogelijkerwijs vraagt de leasemaatschappij een bedrag aan administratiekosten voor de overschrijving. Over het algemeen betaalt jij die maar je kan hier ook over onderhandelen met de aanbieder.

Looptijd
Leaseprijs
Bijtelling