ALD Automotive

Adres / Postbus:Postbus 696
Postcode:2130 AR
Plaats:Hoofddorp
Internet:
Telefoon:020-6583053

Maak kennis met ALD Automotive:

Bent u op zoek naar een representatieve, goed onderhouden leaseauto, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan is Second Lease van ALD Automotive iets voor u:

- Profiteer van scherpe leasetarieven;
- Auto’s zijn direct leverbaar, dus geen lange bestelperiode;
- Onze Second Lease auto’s vallen veelal in een gunstige bijtellingscategorie, ook auto’s die sinds de aanscherping van de CO2-grenzen in de 20% bijtelling vielen, kunnen wij vooralsnog in de categorie 14% aanbieden;
- Jong gebruikte leaseauto’s altijd jonger dan 2 jaar dus lage km-standen en afkomstig van de eerste eigenaar. Ook is de volledige historie van het voertuig bij ons bekend.

Vanzelfsprekend kunt u bij interesse de auto eerst zien en een proefrit maken. Hebben wij u overtuigd? Na het afsluiten van de Second Lease overeenkomst leveren wij de auto keurig af op de door u gewenste locatie. Meer weten over Second Lease van ALD Automotive? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!


Over ALD Automotive

Met 1 miljoen voertuigen en 4.300 werknemers in 37 landen, behoort ALD Automotive tot de top-3 van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.
Sinds 2003 is ALD Automotive actief op de Nederlandse markt. Vanaf dag één streven wij ernaar een onderscheidende rol te spelen op het gebied van service en innovatie: voorloper op het gebied van nieuwe mobiliteitsoplossingen, waarbinnen vrijheid in mobiliteit de leidraad is. Maar naast flexibele leaseoplossingen zoals o.a. ALD switch, 6 Wheel Lease en ALD electric, bieden wij onze klanten ook huur- en shortlease auto’s met aantrekkelijke extra's.

Alle auto's van ALD Automotive - 2 autos:Ga naar de website van ALD Automotive