Adverteren bij LeaseTrader

 

LeaseTrader heeft dagelijks ca. 2000 unieke bezoekers die voor een groot deel uit zoekmachines komen of rechtstreeks LeaseTrader.nl bezoeken. Deze bekijken gemiddeld ruim 9 pagina's per bezoeker. De bezoekers zijn mensen die zich orienteren op een nieuwe of gebruikte leaseauto. Een heel groot gedeelte van de bezoekers is beslisser. Dit is de zelf beslissende berijder of de MKB ondernemer. Kortom, een doelgroep van beslissers die ook nog eens in de fase van aanschaf van een nieuwe of gebruikte leaseauto zitten. Er is geen website in Nederland met zo'n groot bereik binnen deze zeer gerichte doelgroep op autolease gebied! 

Voor Leasemaatschappijen bieden wij de mogelijkheid een abonnement af te nemen. Hiermee is er geen termijn aan de plaatsingen en kunnen binnen het pakket onbeperkt auto's gewijzigd, verwijderd of toegevoegd worden. Leasemaatschappijen hebben de mogelijkheid een eigen profielpagina met logo aan te maken. Deze pagina wordt onder elke leaseauto die door u is aangeboden weergegeven. Zo heeft u naast uw leaseauto’s ook de mogelijkheid uw organisatie onder de aandacht te brengen bij ruim 2000 beslissers en berijders binnen het MKB. Zie enkele profielen zoals LeasePlan Nederland N.V. en Blankier Shortlease . Zodra en zolang er 1 auto geplaatst is wordt de betreffende maatschappij opgenomen in de lijst met klanten

Naast de mogelijkheid om herinzet auto's en jonge occasions aan te bieden op LeaseTrader.nl zijn er natuurlijk meer mogelijkheden om deze zeer gerichte doelgroep te bereiken.

- Bannering op basis van CPM (logoads & rectangle)
- Acties via 'Leaseacties '
- Banners of advertorials in de LeaseTrader nieuwsbrief (12500 opt out adressen)

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op of bekijk de mogelijkheden die wij bieden voor het adverteren via onderstaande buttons.

Mogelijkheden adverteren  Contact